AZANŐ
élet másodk feleségként
Példa cím
JELENTKEZZ TE IS!

"Valakinek mi éppen „azanő” vagyunk, aki beleszeretett valaki volt párjába, valaki(k) apjába. És ezzel egy előre felmérhetetlenül nehéz, küzdelmes kapcsolatra szántuk el magunkat. A könyv húsz nő történetét meséli el. Az író csipkefinomságú megértéssel és gyengédséggel nyúl a témához. Nincs benne gyűlölet, nem uszít, nem tolakszik, nem mond ítéletet. Mesél. A te történeted is lehetne, meg egymillió másik nő története. Sokan magukra ismerhetnek, magukra is ismernek. Mi a könyv tanulsága? Mindenki a maga tapasztalatai alapján vonhatja le azt, de sikere azt bizonyítja: pont célba talált."


Részletek a könyvből, beszélgetés a második feleségekről, az elsőkről, a férfiakról , szerelemről, kapcsolódásokról. 20 értékes perc Oláh Andreával.


A Rádió Bézsben a fantasztikus Létay Dóra Közelség c. műsorának vendége voltam. Közel egy órás beszélgetés szerelemről, nőről, férfiről, életről.


Rist Lilla a Nők Lapja 2017/30. számában írt értő és érzékeny cikket a második feleség témakörről. A cikk részletesen foglalkozik AZANŐ-vel is. 


"Hogyan lehet megmutatni az embereknek, hogy státusz nélkül mit tehetnek egymásért. Mindannyian, a sorsunktól függetlenül, ugyanazokkal a helyzetekkel, félelmekkel nézünk szembe, csak mások a körülmények. Vajon hol az a pont ahol össze kell érnünk?""Mielőtt belevágnék a kérdezz-felelek játékba, néhány szót szólnék arról, miért keltette fel a figyelmemet ez az e-könyv. Először is briliánsnak tartom a témaválasztást. Tömegek szembesülnek ugyanis a sokadik feleség élethelyzetének problémájával, amit mindenki a saját módján próbál kezelni. Jómagam férfi vagyok, így olyan hölgyek véleményét kértem ki a tartalommal kapcsolatban, akik már olvasták az elérhető 6 fejezetet. Legtöbbjükből olyan mély érzelmi reakciókat váltott ki az e-könyv, hogy feltételezhetően szíven találták őket az üzenetek. Ez már önmagában elég lett volna, hogy írjak erről a műről."


A Rádió Bézs Csevegés c. műsorában Fodor János megtisztelt azzal, hogy a könyvről, a könyvhöz vezető útról, AZANŐK-ről kérdezett.


AZANŐ megtisztelő meghívást kapott AZ EMBER-től:
"Azt hiszem, bármelyik nő lehet egyszer „AZANŐ”, hiszen egy normál életrendben természetes dolog az, ha válás után új párt keresünk és találunk. Ennek a helyzetnek a kezeléséhez azonban szükségesek a békében megtalált szavak, amelyek lehet, hogy fájni fognak, de akkor is azt gondolom, hogy nem mentegethetjük magunkat a sérelmeinkkel, hacsak nem akarjuk a hátralévő életünket gyűlölködésben tölteni."
A teljes anyagot itt olvashatjátok:


AZANŐ 5 üzenete második feleségeknek, első feleségeknek, nőknek és férfiaknak - "a portál, aminek lelke van" ezt látta meg AZANŐ-ből. Fantasztikus találkozásunkat itt olvashatjátok :"sosem voltam második feleség, de Bali Edina Zsanna bátor történetei után a bőrömön érzem, milyen annak lenni. végtelenül együttérző, nagyvonalúan elegáns könyv, egyike azon nagyon fontosaknak, amelyek segítenek egymás és önmagunk megértésében, elfogadásában"
Vándor Ágnes"Jóportál
január 28. ·

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet...

A nő, aki írta: tiszta, hiteles, csodálatosan fényes lélek... <3

~Jóportál"


"A második, harmadik, sokadik feleségek és az előzők történetei. Égető. Aktuális. /Bridget Jones-nál is jobban./ Hogyan lehet emberien, őszintén, a lehető legkevesebb fájdalommal csinálni? Talán úgy, hogy nem tagadjuk le a fájdalmainkat? Egyik oldalról sem?

Ajánlom. Mindenkinek. Szívből."

Létay Dóra


"Egymásra találás. Egy régi, nagyon kedves barátság. Az AZANŐ könybemutatóján a Werk Stílusakadémián.
Letehetetlen. Keressétek!"

Náray Tamás


Kedves olvasóm, Buvár Mariann írta:

Kedves Edina! Az AZANŐ-vel való találkozásomat már nagyon vártam. Ez a kiadás, ez az írás egy hiánypótló mű. Szükség van rá, nagyon nagy. És pont ilyen stílusban. Pont így, szelíden, közérthetően, lényegre törően. Köszönöm, hogy leírtad mindannyiunk történetét. Úgy, hogy nem keletkezett felesleges feszültség, és nem indult meg lavina-szerű, értelmetlen, kíméletlen vita. Hanem egy szelíd, bemutató, leíró stílus, amiben láthatjuk magunkat. Bármelyik oldalról. Bármikor lehetünk bármelyik oldalon. És bármelyik személyiség lehetünk. Még sok ilyen írást, hogy tanulhassunk egy szelídebb kommunikációt, ami elsimítja a feszültségeket, és elősegíti a dolgok továbbgondolását egy jó irányba, amiből mindenki fejlődhet. Amiben a fájdalmak lecsillapodnak. a veszteségek átminősülnek, és az előre haladás megindul. A felek közötti beszélgetések is egy jobb légkörbe helyeződnek át. Jó utat ehhez, és még sok hasonló könyvet kívánok! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az érzésnek. Erőszakmentes kommunikációból jeles! Köszönöm. ❤ Kötelező olvasmányok közé betéve.


A HELLO Magazin szeptemberi számának könyvajánlása: AZANŐ


Törlés Szerkesztés