AZANŐ
élet másodk feleségként
Aktualitások 
Egy könyv a barátnőd hangján

Hamarosan már egy új ráismerőkönyvet mutathatok be Neked:


AZANŐ új kiadása csodás hatszavas írásokkal is bővült. Olyan hatszavasok kaptak helyet a könyvben, melyek erősítik, támogatják a könyv üzeneteit. Egyik ilyen nagy kedvencem az alábbi HATSZAVAS: 


AZANŐ második kiadására készülünk. A második kiadásra új ruhát kap, változtattunk a borítón, kicsit más lesz a formátum is. És már a következő ráismerő könyvből is lesz benne egy bemutató fejezet. Az új borítóhoz fotóztunk a napokban. Izgatottan várom a végeredményt. Eljött az idő egy igazi, mély kapcsolódásra. Találkozzunk, legyünk együtt két napot, adjuk át magunkat egy női közösség gyógyító erejének, adjuk meg magunknak a LÉTEZÉSBEN élményét. Kattints az alábbi keretes szövegre a részletekért.

Végtelen szeretettel várlak:


A keretes szövegre kattintva, minden részletet megtalálsz:


Az AZANŐ könyv megrendelői már ezzel a bélyeggel találkozhatnak a borítékon !

Kedves Olvasóm !

Csodálatos érzés volt, hogy a könyv közel három hónapon keresztül első volt az e-book sikerlistán. És hatalmas öröm, hogy itt a nyomtatott könyv. A megrendelés menüpont alatti űrlap kitöltésével tudod megrendelni a könyvet. Köszönöm !

A könyv első bemutatója a Werk Akadémián maga volt a megvalósult álom. A könyvből a fantasztikus Szávai Viktória színművész olvasott fel részleteket, a fejemben az ő hangján szólalt meg a könyv, így hatalmas öröm volt a  számomra a jelenléte. Mint ahogyan nagy megtiszteltetés volt az is, hogy Balogh Roland jazzgitár művész, akit a világ legjobb öt gitárosa közé választottak, velünk volt és muzsikájával mindenkit elvarázsolt.
Kérdezőm Kassai Etelka újságíró igazi érzékenységgel és értéssel beszélgetett velem, gondolatai mindannyiunk számára fontosak voltak.
Deres Péter író, dramaturg, könyvem szerkesztője is velünk tartott. Számomra nagyon sokat jelentett, hogy a nagy tudású, hatalmas tapasztalattal rendelkező szerkesztőm szereti a  könyvet és fantasztikus dolgokat mondott róla.
Ott volt a kiadómtól Szűcs Roland, aki sok érdekes információval szolgált az e-könyv piac magyar sajátosságairól, s arról is, hogy könyvem majd három hónapon keresztül első volt az e-könyv sikerlistán.
S persze férjem, Varjú Tamás , az egyedülálló hatszavas írások szerzője is hozzájárult ahhoz, hogy csodás legyen az est, a témába vágó kvíz kérdései három résztvevőt ajándék könyvhöz juttattak, s nagy volt az öröm .


"Ezek és azok is mi vagyunk. Ha ezt megértjük, segít. Ha látjuk, hogy mások is járják az utat, amiről azt gondoltuk, hogy rajtunk kívül senki sem értheti, segít. Ha egy pillanatra legalább felhúzzuk a lábunkra a másik cipőjét, akivel a sorsunk keresztezte egymást, segít. Ha megértjük, hogy mindenkinek az a jó, ha vállalom azt, aki vagyok, segít. Ha elfogadom, hogy nem vagyok azonos a történeteimmel, segít. Ha tudom, hogy több vagyok annál, mint amit gondolok magamról, segít. Ha tudom, hogy a másik is több annál, mint, amit gondolok róla, segít.
AZANŐ-k vagyunk. Nem véletlenül azok. Talán épp az a missziónk, hogy másodikként elsők legyünk akkor, amikor valakinek a békét kell választania. Amikor valakinek fel kell ismernie, hogy a béke nem azonos a megalkuvással. A feladással. Amikor valakinek példát kell mutatnia emberségből, nagylelkűségből. Nem szerepként, hanem lénye lényegeként. És nem baj, ha most azt gondolod, ez még nem megy. De lehetsz Te az, aki egy picit átszűri magán mindezt, aki tesz egy fontos lépést önmaga és ezzel mindenki felé."