AZANŐ
élet másodk feleségként
RÓLUNK
Lorem ipsum

Ez a könyv a barátod szeretne lenni. Nem okoskodik, nem ítélkezik, de nem is bólogat mindenre. Egyszerűen csak mesél Neked. Hétköznapi történeteket szerelemről, házasságról, gyerekekről, fájdalmakról és megoldásokról, egy sajátos nézőpontból.

A második feleség speciális szemével nézünk rá együtt az életre. Hogy könnyebben megértsünk, elfogadjunk, továbblépjünk, bennmaradjunk. Hogy megtörjünk tabukat, s létrehozzunk új világokat, melyek átemelnek, átsegítenek a saját korlátainkon, a sztereotípiákon.

Harmadik feleség vagyok. Édesanyám első és második feleség is volt, így gyerekkoromtól vannak tapasztalataim arról az életről, amit második feleségként , egy másképpen összerakott családként élhetünk. Hogy miben más, hogy mennyire eltérőek a mi feladataink, a mi kérdéseink. Rengeteg női sorsot ismerek, sok második feleséget. Látom a meg nem értettség, az elkülönülés, a bűntudat sehová sem vezető útjait. Én is ismerem ezeket. Ezért is élem különös áldásként most az egységet, a mindenen átemelő összetartozás érzését. És ezért is tudom, hogy életfeladatom volt megírni ezt a könyvet, ami Téged is olyan ráismerések felé vihet, ami segíthet átlépni, megoldani, bennmaradni vagy épp kilépni. Segíthet élni, sztereotípiáktól és szerepektől függetlenül. Hiszen az élet, az élet, nem második feleséges, hanem egyszerűen "csak" élet. Jó lenne, ha tudnánk mit kezdeni vele. Boldog vagyok, ha velem tartasz, ha megtisztelsz a bizalmaddal.

Szeretettel kívánom a legjobbakat!